Slank O.Q.

Afslanken in groepsverband

hille"Ik was mijn lijf zo zat…"

‘Allerlei diëten had ik al gehad. Sonja Bakker, Weight Watchers, noem maar op. Ik hield het altijd wel een tijdje vol, maar viel dan toch weer terug in mijn oude eetpatroon, met als gevolg dat ik weer het dubbele aankwam. Ik was mijn lijf zo zat… Tweeënhalf jaar geleden ben ik naar Slank OQ gegaan. Ik had inmiddels het gewicht van 82 kg. bereikt. Inmiddels ben ik 42 pond afgevallen en zit ik onder mijn streefgewicht! Ik ben zo blij en voel me zo goed! Alles mag ik eten, maar ik maak keuzes, trap op tijd op mijn rem en geniet.

Bij Slank OQ heb ik nog steeds niet het gevoel dat ik op dieet ben. Ik mag heerlijk eten en kan ook mijn wijntje blijven drinken. Door elke week naar de club te gaan ga ik steeds weer gemotiveerd naar huis. Iedereen die naar de club komt, heeft hetzelfde probleem en dan is het heerlijk om er met elkaar over te praten. De peptalk van Ans en de ervaringen van andere clubleden trekken mij er altijd erdoorheen. Heb ik een slechte dag? Geen probleem, dan doe ik de volgende dag gewoon een balansdag. En iedere week krijg je een nieuwe menulijst mee naar huis zodat ik niet hoef te piekeren over wat ik nu weer op tafel zet; alles wordt lekker voor me uitgestippeld.

Het afvallen was een klus, maar nu is het belangrijk mijn gewicht zo te houden. Daarom blijf ik elke week naar de club gaan. Zo blijft mijn gewicht onder controle en hoef ik mijn gezellige uurtjes met de andere dames niet te missen!’

Copyright © 2019 www.slankoq.nl. Alle rechten voorbehouden.